My first event, Hashtag : #digitaldivas2014

dd


Mã trezesc dis-de-dimineațã cu sufletul la gurã și sper cã voi găsi în inbox e-mail-ul mult așteptat. Caut printre așternuturile albe ipad-ul.Tastez cu nerăbdare codul și deschid cãsuța. Pupilele mi se dilată și un val de fericire mã cuprinde.

Îți mulțumim pentru interesul de participare la cea de-a doua ediţie a Galei Digital Divas Awards! Confirmãm pe aceasta cale înregistrarea ta pe lista participanților la eveniment.

    După câteva tumbe de bucurie îmi revin în fire și mã grăbesc sã nu întârzii la examenul de TV. Da, sunt în anul I, studentã la jurnalism și e musai să nu ratez examenele ca mai apoi, după ce terminam cu “stresiunea”, să ma ocup de ce iubesc eu mai mult și mai mult, fashion blogging.
Tot drumul, întorcandu-mă de la facultate m-am gândit ce sa port la mult prea așteptatu-l eveniment. Aglomerație, căldură și timp limitat. Am ales un outfit comod și feminin care, să îmi permită, să ma simt în largul meu . Stiletto maro de la Zara, New Yorker boyfriend jeans, pink top from Poema și un sacou alb Pull&Bear care completează perfect ținuta. M-am aruncat într-un taxi și am pornit spre Palatul Ghika.

me
O locație superbă de altfel, ca și persoanele părtașe la event. Perdelele printre care se întrepatrund lumini roz-siclam, canapele în nuanțe pastelate și bufetul cu cupcakes din stanga mea, dau un aer chic, care te fac, să te simți glamorous. Începe gala. Special guest-ul nostru, Lucy de Boer, debutează cu un speech emotionant. Pasiunea, talentul și munca din timpul anului sunt premiate iar eu nu pot să imi iau ochii de la ținutele care mai de care, ce urca și coboară de pe scena Digital Divas.
Se pare ca roșul poarta noroc. Alina Ceușan, într-o ținută all red a plecat acasa cu premiul Intel people’s choice și locul 3 la secțiunea Best Instagram Account iar The Digital Diva of The Year a mers la “fata cu pantaloni roșii” Ana Morodan care a luat de asemenea și locul trei la secțiunea Best Fashion Blog.

dddd
Se anunță un cocktail party, unde toate divele și domnii sunt invitați să socializeze și să se bucure de atmosfera superbă din grădina palatului. La plecare AVON nu a uitat sa ne surprindă, oferindu-ne o plasuță trendy green ce ascundea No 111  al revistei One, designer red lipstick din gama Luxe și mascara Big&Darling.
Ca seara să fie și mai “spumoasă” ciocnesc un pahar de șampanie cu o persoana foarte dragă mie în timp ce savuram un tort de înghetata cu vanilie și capșuni, Deluxe.
Lovely night, A

FFF

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s