VDay, gift ideas !

Numărătoarea inversă a început. Mai sunt doar trei zile până la Sfântul Valentin. Bineînteles că la fel ca în oricare domeniu părerile sunt împărţite. Astfel, unii dintre voi abia aşteptaţi să o sărbătoriţi, pe când ceilalţi nici nu vreţi să auziţi de ea sau o trataţi ca pe o zi oarecare . Faptul că nu este o sărbătoare românească stârneşte dezinteresul multora.

Eu sunt de parere că dragostea este cel mai frumos lucru de pe pământ şi de aceea ar trebui sărbătorita în fiecare zi. Cu atât mai bine că există doua zile în care putem face asta. Ştiu că o să sune puţin egoist dar prima şi cea mai importantă persoană pe care trebuie să o iubeşti esti chiar tu. Dacă te iubeşti pe tine, în cele din urmă vei primi dragostea dorită din partea celorlalţi. Nu trebuie să fii cu cineva ca să poţi sărbătorii.

Poţi să faci un fel de ”I love me, day”, un lucru pe care ai vrut să îl faci pentru tine dar nu ai avut timp sau mergi cu prietenele şi răsfăţaţi-vă la SPA. Sunt atât de multe lucruri pe care le poţi face pentru a te face pe tine fericită. Iar dacă vrei să faci şi pe altcineva fericit, un cadou este perfect.

Poţi să îl confecţionezi chiar tu sau poţi face totul mai interesant oferindu-i un tricou cu mesaj imprimat. Marius Ilie face nişte tricouri tare drăguţe. Îi puteţi lăsa un mesaj pe pagina lui Do It Yourself by Marius Ilie. În plus, vă mai las cateva idei mai jos în board-urile create cu aplicaţia Polyvore.10965771_789621551087556_892096796_n10967886_789621554420889_2072806445_n

Love, A

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s