Salopeta revine pe catwalk

Vorbim despre un obiect vestimentar care a cunoscut o evoluţie considerabilă. Ceea ce în ziua de astăzi numim „salopeta”, datează din anul 1792.Aş vrea să evidenţiez faptul că pe vremea aceea erau nişte pantaloni care se purtau peste îmbrăcăminte de către militari şi muncitorii industriali.În lunile călduroase purtau numai salopeta. Iniţial a fost purtată numai de bărbaţi. Însă odată cu pătrunderea femeii în câmpul de munca a devenit un articol purtat de ambele sexe.

Cu trecerea anilor a fost considerat un articol comod şi versatil. Astfel intrată în atenţia designerilor, salopeta şi-a facut apariţia pe podiumurile de modă. Comod, versatil şi original, salopeta de damă face tot mai multe cuceriri în curentul street style şi nu numai. Dacă eşti confuză şi nu ştii spre ce modele să îţi îndrepţi atenţia, am alcătuit pentru tine un video inspirational cu  modele must-have în acest an.

Cine a spus ca outfiturile dedicate stilului office trebuie să fie lipsite de creativitate? Poţi răspunde provocărilor impuse de dress code şi, in acelaşi timp, să obţii o ţinută stylish cu ajutorul unei salopete, de preferat un model monocrom.

Denimul este materialul care face furori în anul 2015, iar acestă informație nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Dacă ai deja în garderoba ta blugi și jachete din denim, nu ar trebui să eviți să o completezi și cu o salopetă din acest material. Pentru un efect deosebit, completează outfitul cu pantofi cu toc, încălțăminte sport sau cu influențe army și bijuterii chic.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s